Julia Roberts, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2017 – FOTO/VIDEO

La 26 de ani după ce a apărut pentru prima dată pe coperta numărului special al revistei „People” – World’s Most Beautiful Woman – Julia Roberts rămâne „fata frumușică” favorită a celor de la People.

Vedeta, declarată cea mai frumoasă femeie din lume pentru a cincea oară, a precizat într-un interviu cu redactorul șef al revistei, Jess Cagle, publicat în numărul din această săptămână, că este foarte flatată și că abia îi vine să creadă acest lucru.

De fapt, Julia Roberts l-a devansat acum cu mult pe George Clooney, care a fost desemnat de People cel mai sexi bărbat în viață de două ori. „Voi menționa acest lucru în felicitarea de Crăciun pe care i-o voi trimite lui Clooney în acest an”, a glumit ea în interviu, potrivit Agerpres.

Actrița în vârstă de 49 de ani vorbește în interviu despre căsătoria ei de 14 ani cu regizorul de imagine Danny Moder și cei trei copii ai lor, gemenii Hazel și Phinnaeus, de 12 ani, și Henry, de 9 ani, dar și despre secretele frumuseții sale.

Julia Roberts avea doar 23 de ani când a apărut pentru prima dată pe coperta World’s Most Beautiful Woman din 1991. În anul precedent ea devenise celebră cu rolul din comedia romantică „Pretty Woman”. Julia a mărturisit că nici măcar nu și-a dat seama ce impact a avut acest film asupra carierei ei.

„Oamenii îmi spun ‘Oh, Pretty Woman trebuie să-ți fi schimbat viața’ și a devenit un fel de glumă, dar eu nici nu eram în oraș când a ieșit filmul. Eram implicată într-un alt film, într-un orășel mic (…) Îmi amintesc că am citit… ‘Pretty Woman a fost lansat în acest weekend și a avut încasări mari’ și m-am gândit: ‘Asta înseamnă mulți bani pentru mine? Este de bine? Este extraordinar?’ Nu știam cu adevărat”.

Vezi şi

Julia Roberts le-a interzis copiilor ei să folosească reţelele de socializare. Care a fost explicația | VIDEO

Actriţa americană Julia Roberts le-a interzis copiilor săi să folosească reţelele de socializare online, deoarece …

loading...