BREAKING NEWS | Poliţişti împuşcaţi pe Champs Elysees – UPDATE

Poliția de la Paris a anunţat că un atacator înarmat a ucis un ofițer de poliție și a rănit un altul, înainte de a fi ucis într-un atac asupra cartierului comercial Champs-Elysees.

Purtătorul de cuvânt al poliției de la Paris, Johanna Primevert, a declarat pentru Associated Press că atacatorul a vizat poliția care păzește zona de lângă stația de metrou Franklin Roosevelt, în centrul bulevardului popular al turiștilor.

Atacul a venit cu trei zile înainte de prima rundă de vot în alegerile prezidențiale din Franța. Securitatea este ridicată înaintea votului, după ce poliția a declarat că, marţi, au fost arestaţi doi bărbați în ceea ce a fost descris drept un atac terorist dejucat.

Un martor identificat doar ca Ines a spus postului francez de televiziune BFM că a auzit o împușcătură și a văzut corpul unui bărbat întins pe jos, înainte ca poliția să evacueze repede zona în care martorul lucrează într-un magazin.

UPDATE 23:03

Trei surse din poliție au declarat pentru Reuters spun că împușcăturile de la Paris ar fi putut fi o tentativă de jaf armat.

Vezi şi

Prima imagine cu ucigaşul de pe Manchester Arena. Povestea lui Salman Ramadan Abedi

Salman Ramadan Abedi, în vârstă de 22 de ani, este principalul suspect în cazul atentatului …