BREAKING NEWS | Poliţişti împuşcaţi pe Champs Elysees – UPDATE

Poliția de la Paris a anunţat că un atacator înarmat a ucis un ofițer de poliție și a rănit un altul, înainte de a fi ucis într-un atac asupra cartierului comercial Champs-Elysees.

Purtătorul de cuvânt al poliției de la Paris, Johanna Primevert, a declarat pentru Associated Press că atacatorul a vizat poliția care păzește zona de lângă stația de metrou Franklin Roosevelt, în centrul bulevardului popular al turiștilor.

Atacul a venit cu trei zile înainte de prima rundă de vot în alegerile prezidențiale din Franța. Securitatea este ridicată înaintea votului, după ce poliția a declarat că, marţi, au fost arestaţi doi bărbați în ceea ce a fost descris drept un atac terorist dejucat.

Un martor identificat doar ca Ines a spus postului francez de televiziune BFM că a auzit o împușcătură și a văzut corpul unui bărbat întins pe jos, înainte ca poliția să evacueze repede zona în care martorul lucrează într-un magazin.

UPDATE 23:03

Trei surse din poliție au declarat pentru Reuters spun că împușcăturile de la Paris ar fi putut fi o tentativă de jaf armat.

Vezi şi

Momentul în care atacatorul din Paris a fost împuşcat, surprins de un martor – VIDEO

Un individ a deschis focul, joi seară, în centrul oraşului Paris, omorând un poliţist şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *