Nina Agdal / foto Sports Illustrated

Iubita lui Leonardo DiCaprio, pictorial fierbinte în revista Sports Illustrated – FOTO, VIDEO

Nina Agdal, iubita de 24 de ani a lui Leo DiCaprio, va apărea în următorul număr al revistei Sports Illustrated, ediţia dedicată costumelor de baie, purtând un costum de baie extrem de provocator, potrivit Daily Mail.

Modelul în vârstă de 24 de ani a pozat topless pe plajă şi a apărut într-un videoclip care anunţă revenirea sa în viitorul număr din 2017 al Sports Illustrated, ediţia dedicată costumelor de baie, relatează Mediafax.

Vedeta, care este iubita actorului american Leonardo DiCaprio, priveşte seducător spre cameră, în timp ce poartă un costum de baie extrem de decupat, creat special pentru sesiunea foto, care îi pune în evidenţă posteriul tonifiat.

Nina mai poart un alt costum într-o altă ipostază încărcată de senzualitate – aceasta pozează în lumina soarelui, stând cu spatele şi purtând doar un bikini.

De asemenea, aceasta poate fi văzută în toată splendoarea sa purtând un sutien din lanţuri argintii.

Între timp, Nina se va întâlni şi va oferi sfaturi de dating căştigătorului norocos al concursului realizat de Sports Illustrated, Tinder şi Edge, deschis utilizatorilor de Tinder. Câştigătorul va putea participa şi la VIBES by SI Swimsuit din Houston, Texas, pentru a se întâlni cu Nina.

Deşi are doar 24 de ani, Nina este deja o veterană a ediţiei Sports Illustrated Swimsuit. Ea a pozat prima oară pentru cunoscuta revistă în 2012.

 

 

Vezi şi

Keanu Reeves a apărut în premieră în public cu iubita lui, la aproape 20 de ani de la dubla tragedie care i-a marcat viaţa – FOTO

Unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, Keanu Reeves, şi-a surprins fanii, dar …